_03

такі як цукор

Dec 12, 2011 09:51

Я от про що задумався ( Read more... )

Leave a comment

Comments 14

bad_joker December 12 2011, 07:59:52 UTC
Чечевицею в 1-шу світову російських солдатів в окопах годували, а тепер коштує як модні мюслі - "тренд змінився"

Reply

otar December 12 2011, 08:24:05 UTC
А кускус (манка, шо позлипалася в грудки)? :))

Reply

_03 December 12 2011, 08:36:40 UTC
Попрошу.
Принаймні тут кускусом називають нечто другоє, на манку не подібне. і коштує воно якісь меншбільш прийнятні гроші.

Reply

otar December 12 2011, 08:38:00 UTC
Уїкіпедія: Кус-кус - крупа яка робиться з зерен твердої пшениці (лат. Triticum durum) чи проса. Виготовляють спочатку грубу манну крупу яку збивають у більші частинки і просіюють через сито та висушують.

Reply


ksani December 12 2011, 08:00:56 UTC
у супермаркеті поблизу бачила за ціною близько 60 грн за кг, тобто в 10 разів дорожче за білий. чому так проізошло мене теж цікавить

Reply


persivalus December 12 2011, 09:07:31 UTC
В этом же посте рекомендую вспомнить, за какие копейки при Союзе продавалось оливковое масло)

Reply

_03 December 12 2011, 09:12:03 UTC
А можна з цього моменту поподробніше?

Reply

persivalus December 12 2011, 09:38:12 UTC
Супруга рассказывала, что на Донбассе в 80-х (возможно и раньше тоже) в магазинах при заводах продавали оливковое масло. причем продавали в одну цену с подсолнечным. Народ брал слабо - вкус непривычный. Еще б сыры с плесенью завезли, прости Господи. Так шо оттягивались в основном ценители.

Reply


inokk December 12 2011, 10:07:05 UTC
смешно, но тростниковый сахар считается сейчас более диетическим, чем свекольный. не готов объяснить почему.

Reply


guzpig December 12 2011, 13:57:53 UTC
на моїх рідних селах дід встиг рік пропрацювати на цукровому заводі. він займався тим, що розводив вапно для відбілювання цукру. додому приносив невідбілений, такого коричнуватого відтінку, ну шоб гламурніше сказать, карамельного. це з рідних вінницьких буряків.
вже нещодавно завод і буряки (як кажуть в селі) перекупив порошенко. і якогось року шось намутили з добривами чи з гербіцидами і цукор вийшов рожевого кольору і з неприємним запахом. знову ж таки, за чутками, його відправили на завод на шоколадки і цукерки.
може то трохи не в тєму, вибачайте..

Reply

_03 December 13 2011, 15:57:58 UTC
чіорт це прям як популярне правило мол ніколи не заходьте на кухню улюблених ресторанів.
а ващє загальна мораль з цієї ситуації звучить просто: как страшно жить!!!

Reply


Leave a comment

Up