Уїкіпедія: Кус-кус - крупа яка робиться з зерен твердої пшениці (лат. Triticum durum) чи проса. Виготовляють спочатку грубу манну крупу яку збивають у більші частинки і просіюють через сито та висушують.
Супруга рассказывала, что на Донбассе в 80-х (возможно и раньше тоже) в магазинах при заводах продавали оливковое масло. причем продавали в одну цену с подсолнечным. Народ брал слабо - вкус непривычный. Еще б сыры с плесенью завезли, прости Господи. Так шо оттягивались в основном ценители.
на моїх рідних селах дід встиг рік пропрацювати на цукровому заводі. він займався тим, що розводив вапно для відбілювання цукру. додому приносив невідбілений, такого коричнуватого відтінку, ну шоб гламурніше сказать, карамельного. це з рідних вінницьких буряків. вже нещодавно завод і буряки (як кажуть в селі) перекупив порошенко. і якогось року шось намутили з добривами чи з гербіцидами і цукор вийшов рожевого кольору і з неприємним запахом. знову ж таки, за чутками, його відправили на завод на шоколадки і цукерки. може то трохи не в тєму, вибачайте..
чіорт це прям як популярне правило мол ніколи не заходьте на кухню улюблених ресторанів. а ващє загальна мораль з цієї ситуації звучить просто: как страшно жить!!!
Comments 14
Reply
Reply
Принаймні тут кускусом називають нечто другоє, на манку не подібне. і коштує воно якісь меншбільш прийнятні гроші.
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
вже нещодавно завод і буряки (як кажуть в селі) перекупив порошенко. і якогось року шось намутили з добривами чи з гербіцидами і цукор вийшов рожевого кольору і з неприємним запахом. знову ж таки, за чутками, його відправили на завод на шоколадки і цукерки.
може то трохи не в тєму, вибачайте..
Reply
а ващє загальна мораль з цієї ситуації звучить просто: как страшно жить!!!
Reply
Leave a comment