מן המטבח: לא בדיוק שקשוקת תרד

Feb 13, 2011 16:20



היה לי כבר פעם כאן מתכון לשקשוקת תרד, אבל אז זו היתה שקשוקה פרופר.

הפעם, לטובת קיפודי האטקינסואידי, ויתרתי על העגבניות. אתמול:
הקפצתי לתוך הווק הגדול בצל קטן קצוץ,
קצת כרשה (על תקן בצל ירוק קצוץ),
וכחצי חבילת תרד קפוא קצוץ.
ורבע קילו בשר טחון,
וחבילת פטריות.
כשהכל היה מוכן, שברתי פנימה שתי ביצים לתוך גומות.
כשהלבן מתקשה, הידד- יש אוכל.

אבל האמת היא שהתוצאות של אתמול לא היו מדהימות בטעמן, ולא הצדיקו פוסט משלהן. אני בעצם מספרת לכם על זה בגלל התוצאות של היום.
לקחתי את מה שנשאר מאתמול,
חיממתי במחבת,
שברתי ביצים, חיכיתי שיהיו מוכנות והעברתי לצלחות-
ואז לקחתי כמה אגוזי מלך קצוצים גס, קליתי אותם על המחבת והוספתי מעל לכל העניין.
חברים- מדובר בשדרוג רציני.

אומ נומ נום.

למרבה הצער אח"כ אמרתי "זה היה כל כך טעים. אני כל כך עדיין רעבה".
אני שמחה לבשר שבמקום לחפש חטיפים, זרקתי למחבת 3 זוקיני (כמו קישואים אבל לא בדיוק) חצויים לאורך, כמה פטריות חתוכות גס וכמה אגוזי מלך,עם קצת מלח וקצת פפריקה, ואח"כ אכלתי את הכל עם חצי חבילת קוטג'. עכשיו אני עדיין עדיין רעבה, ואולי אלך לחפש לי חטיפים.

מן המטבח

Previous post Next post
Up