охо-хо!!! буду знати шоколад із вмістом бобів понад 75% вважається саме ТИМ шокладом, який використовують в кулінарії (тіпа круті там усякі кулінари використовують саме такий))) а для мене це прям панацея в піст))) завжди довго охочусь за ним. в мене є один рецепт, де без боязні відступити від церковних канонів можна спекти один чудний кекс (звісно печеться раз в тиждень в неділю)))) але зазвичай ціна таких шоколадів ...ех-хе-хех))))
Ну для кулинарии с кусочками какао-бобов, пожалуй, не подойдет...... они по твердости орехи напоминают...... а вот обычный брют, который 78% какао..... вполне сойдет)))...... не знаю сколько они в рознице стоят........ но я их по 9 грн беру....... сразу по 8-12 плиток)))))))))))) .........
Comments 2
буду знати
шоколад із вмістом бобів понад 75% вважається саме ТИМ шокладом, який використовують в кулінарії (тіпа круті там усякі кулінари використовують саме такий)))
а для мене це прям панацея в піст))) завжди довго охочусь за ним. в мене є один рецепт, де без боязні відступити від церковних канонів можна спекти один чудний кекс (звісно печеться раз в тиждень в неділю))))
але зазвичай ціна таких шоколадів ...ех-хе-хех))))
Reply
Reply
Leave a comment