Прожити на прожитковий мінімум в Польщі. День двадцять сьомий. Нічні автобуси і грінки.

May 14, 2015 19:55

Оскільки вчора ровера я не брав - повертався додому я теж громадським транспортом. Я трохи засидівся і цього разу їхав нічним автобусом. Загалом в Лодзі 7 нічних маршрутів, інтервал руху - одна година та півгодини в суботу та п'ятницю. А в центрі всі автобуси мають спільну зупинку, де стоять приблизно 10 хвилин.

Read more... )

прожитковий мінімум PL, маркіян, кулінарія

Leave a comment

Comments 7

line_o May 14 2015, 18:00:58 UTC
на гречці можна довго триматися )

а от грінками тими нагадав, колись то перша страва яку мені моя, майбутня на той час, дружина приготувала )

Reply

abanama May 14 2015, 18:06:19 UTC
тут гречка - найдорожча крупа, поляки її майже не їдять. Я ж купую, але все-таки частіше їм рис.

Reply

line_o May 14 2015, 18:08:58 UTC
хлопці оце нещодавно писали, що в деяких країнах Європи її і не знайти :)
вариш чи запарюєш?

Reply

abanama May 14 2015, 19:38:28 UTC
теж чув, що далі в Європі з гречкою туго. Я варю, якось навіть ніколи не пробував запарювати. Мені варити зручно, кидаю в баняк, поки я з м'ясом вовтужусь, закінчую з м'ясом - каша вже готова=)

Reply


olya_rainbow May 14 2015, 19:24:11 UTC
моя бабушка такие гренки назвала "бедные рыцари" и делала их из черного хлеба.
А потом в США меня такими кормили на завтрак (белыми) с кленовым сиропом и оказалось, что это традиция :-)

Reply

abanama May 14 2015, 19:40:09 UTC
наскільки мені відомо зазвичай роблять з чорним хлібом і солоні, але я чомусь надаю перевагу солодким.

Reply


Leave a comment

Up