нічне одкровення)))

May 31, 2014 23:19

Я дуже люблю готувати, але тільки для найрідніших, бо це один з найінтимніших процесів. Чаклувати над баночками-шкляночками-інгридієнтами, змінювати до невпізнаванності рецепти, додавати несподівані компоненти і ніколи не дотримуватися пропорцій. Тільки коло втаємничених знають про цей хист). Довгий час обмін рецептами і кулінарним досвідом для ( Read more... )

їжжжа

Leave a comment

Comments 11

dasha_slonenya May 31 2014, 20:18:54 UTC
ммм смакота і краса яка! щось готувати то теж натхнення треба)

Reply

annetka_lada May 31 2014, 20:22:19 UTC
Дякую, Даш
тобі натхнення не займати, ти ж часто ділишся такими премудростями)

Reply

dasha_slonenya May 31 2014, 20:28:30 UTC
я багато чому тільки вчуся) бо раніше, без малого, легше було щось перехопити нашвидкоруч із звичного репертуару, або ж до кафешки заскочити

Reply


automnal_fleur May 31 2014, 21:25:46 UTC
Дуже смачні на вигляд ексеприменти)))

Reply


madame_dubois June 1 2014, 00:10:58 UTC
Яка смакота! Апетитно дуже виглядає, аж собі захотілося щось спекти :)

Тисну руку :) свій перший торт я спекла, коли була на 8 чи 9 міс вагітності :)
В роки холостяцькі мівіна, омлети і каші то було вже вищим пілотажем :) ну і перші пасочки пекла в перший рік після народження малої :)
Якби хтось мені кілька років тому сказав, що я буду щось складніше, ніж картопляне пюре, готувати, не повірила б в жизні :) і пореготала б з наівності :)

Reply

annetka_lada June 1 2014, 19:23:59 UTC
аналогічно :) мої батьки ще досі думають, що я ніц не вмію і передають їжу)

оо, мівіна, коли сердита їм, щоб чоловікові насолити :) раніше в хід ішли цигарки в моменти загостення, а тепер найбільше зло, що можу собі дозволити - вермішель швидкого приготування без приправи)))))

Reply


galya_vlasenko June 1 2014, 08:17:13 UTC
а що це таке смачненьке на першому фото?рецепт у штудію, будь ласка!

Reply

annetka_lada June 1 2014, 19:04:39 UTC
традиційний болгарський пиріг, тільки видозмінений)) замість тертих яблук накидала заморожених ягід (чорниці, малина, сливи без кісточок). Дуже легко робиться і гарно їсться, правда ложкою, бо шматки розпливаються, якщо багато ягід :)http://cookorama.net/uk/blog/vypichka/ledachyj-bolgarskyj-yabluchnyj-pyrig.html

Reply


nevidomavzedoma June 1 2014, 23:20:20 UTC
блін, виходь за мене!!!)))

Reply


Leave a comment

Up