Я дуже люблю готувати, але тільки для найрідніших, бо це один з найінтимніших процесів. Чаклувати над баночками-шкляночками-інгридієнтами, змінювати до невпізнаванності рецепти, додавати несподівані компоненти і ніколи не дотримуватися пропорцій. Тільки коло втаємничених знають про цей хист). Довгий час обмін рецептами і кулінарним досвідом для
(
Read more... )
Comments 11
Reply
тобі натхнення не займати, ти ж часто ділишся такими премудростями)
Reply
Reply
Reply
Тисну руку :) свій перший торт я спекла, коли була на 8 чи 9 міс вагітності :)
В роки холостяцькі мівіна, омлети і каші то було вже вищим пілотажем :) ну і перші пасочки пекла в перший рік після народження малої :)
Якби хтось мені кілька років тому сказав, що я буду щось складніше, ніж картопляне пюре, готувати, не повірила б в жизні :) і пореготала б з наівності :)
Reply
оо, мівіна, коли сердита їм, щоб чоловікові насолити :) раніше в хід ішли цигарки в моменти загостення, а тепер найбільше зло, що можу собі дозволити - вермішель швидкого приготування без приправи)))))
Reply
Reply
Reply
Reply
Leave a comment