Як українські воли пішли на звалище історії
У попередній серії розповідається, що віл став популярним серед українських селян за невибагливість і високу залишкову вартість. Вола не треба підковувати, у нього дешева і проста упряж, він дає цінний гній, а старого чи травмованого можна вигідно продати на м'ясо (у старих кулінарних книгах яловичина
(
Read more... )
Comments 6
Reply
і ще: все-таки віл - це в першу чергу українська сіра порода, з великими рогами. а зараз племінні бугаї трохи по-іншому виглядають. ета джва
Reply
Reply
за ці роки я перейшов у стан "молодого батька", і часу (а більше - сил) толково писати про художку щось бракує. з педагогікою відчуваю, що вже плаваю у предметі. а критиканство переїхало в Фейсбучик.
втім, обіцяю писати активніше
Reply
Reply
Reply
Leave a comment