Kodėl patinas? O gi todėl, kad su kiaušais.
Taigi, mums reikės:
1 banano, 1 greipfruto, 3 kiaušinių, tuno, konservuoto savo sultyse - 150 g, majonezo.
Kiaušinius išverdame kietai, supjaustome smulkiai.
Išvis, visa patiekalo paslaptis - kuo smulkiau pjaustyti produktai.
Bananą nulupame, supjaustome kuo plonesniais griežinėliais.
Štai dabar mūsų laukia bjauriausia patiekalo gaminimo dalis - nulupti greipfrutą, išlukštenti jį, padalinti skiltelėmis, nulupti tų skiltelių odelę... Bjauru, bet gakutinis rezultatas tai atperka.
Sudedame į lėkštę tuną, dar pasmulkiname jį, kad gabalėliai nebūtų itin stambūs.
Tuomet uždrebiame pagal skonį majonezo - ir patiekalas paruoštas. Kiekvienas valgantysis, dedasi sau lėkšten kiekvieno ingrediento, įskaitant ir majonezą. Susimaišo visa tai - ir su juoda duonele beigi kava/arbata - pats tas.
Skanaus!