Tunas (patinas)

Feb 05, 2006 22:11

Kodėl patinas? O gi todėl, kad su kiaušais.

Taigi, mums reikės:
1 banano, 1 greipfruto, 3 kiaušinių, tuno, konservuoto savo sultyse - 150 g, majonezo.



Kiaušinius išverdame kietai, supjaustome smulkiai.



Išvis, visa patiekalo paslaptis - kuo smulkiau pjaustyti produktai.



Bananą nulupame, supjaustome kuo plonesniais griežinėliais.



Štai dabar mūsų laukia bjauriausia patiekalo gaminimo dalis - nulupti greipfrutą, išlukštenti jį, padalinti skiltelėmis, nulupti tų skiltelių odelę... Bjauru, bet gakutinis rezultatas tai atperka.



Sudedame į lėkštę tuną, dar pasmulkiname jį, kad gabalėliai nebūtų itin stambūs.



Tuomet uždrebiame pagal skonį majonezo - ir patiekalas paruoštas. Kiekvienas valgantysis, dedasi sau lėkšten kiekvieno ingrediento, įskaitant ir majonezą. Susimaišo visa tai - ir su juoda duonele beigi kava/arbata - pats tas.

Skanaus!
Previous post Next post
Up