Livejournal
Log in
Post
Friends
My journal
barilotti
ліёнская кухня
Sep 06, 2015 20:23
(
Read more...
)
Leave a comment
Comments 5
markiz_de_kiss
September 6 2015, 19:18:56 UTC
На фота, даруйце, задні праход ці флякі? :)
Reply
barilotti
September 6 2015, 20:53:36 UTC
Каўбаса з элементамі, даруйце, задняга праходу ) andouillette )
Reply
aurochset
September 7 2015, 19:39:38 UTC
:)
Reply
aurochset
September 7 2015, 19:43:48 UTC
А пра сьвіныя скуркі couenne, калі ласка, хоць крыху раскажыце, а то гуглю, а там малюнкі толькі сырых сьвіных скурак і нейкай варанай кілбасы.
Reply
barilotti
September 9 2015, 07:52:04 UTC
Значыць, са скуркамі такая справа.
1. Можна купіць сырыя couenne каб пасля зварыць або пасмажыць самому.
2. Можна ў некаторых супермаркетах купіць ужо звараныя пасоленыя і выкарыстоўваць як снэк для піва (couenne cuite).
Reply
Leave a comment
Up
Comments 5
Reply
Reply
Reply
Reply
1. Можна купіць сырыя couenne каб пасля зварыць або пасмажыць самому.
2. Можна ў некаторых супермаркетах купіць ужо звараныя пасоленыя і выкарыстоўваць як снэк для піва (couenne cuite).
Reply
Leave a comment