ліёнская кухня

Sep 06, 2015 20:23


Read more... )

Leave a comment

Comments 5

markiz_de_kiss September 6 2015, 19:18:56 UTC
На фота, даруйце, задні праход ці флякі? :)

Reply

barilotti September 6 2015, 20:53:36 UTC
Каўбаса з элементамі, даруйце, задняга праходу ) andouillette )

Reply

aurochset September 7 2015, 19:39:38 UTC
:)

Reply


aurochset September 7 2015, 19:43:48 UTC
А пра сьвіныя скуркі couenne, калі ласка, хоць крыху раскажыце, а то гуглю, а там малюнкі толькі сырых сьвіных скурак і нейкай варанай кілбасы.

Reply

barilotti September 9 2015, 07:52:04 UTC
Значыць, са скуркамі такая справа.

1. Можна купіць сырыя couenne каб пасля зварыць або пасмажыць самому.
2. Можна ў некаторых супермаркетах купіць ужо звараныя пасоленыя і выкарыстоўваць як снэк для піва (couenne cuite).

Reply


Leave a comment

Up