для мене не зовсім) я до мов схильна, але з вчителями не щастить :( намагаюся хоч так себе зацікавити) обклалася словниками, оригіналом і перекладом Морозова) можу скинути книжки, якщо цікаво)
та ні) чого ж нахабство) некорейська то звичайна морква, що в нас називають корейською) але то я так жартую, бо кажуть що корейці моркви не їдять, бо вони її не мають чи шось там таке)
а з аджикою я експериментувала). почистила від шкірок 1,5 кіло помідорів, перетерла їх на терці, посолила, потім засипала то хмелі-сунелі, коріандром меленим, паприкою, чорним і червоним перцями і потерла туди часнику. для смаку можна ще обин болгарский перчик в цю масу потерти. на годинку-півтори в холодильник і можна їсти) головне їсти швидко, бо це довго не стоїть)
Comments 5
(The comment has been removed)
а чого саме рецепт цікавить?
Reply
(The comment has been removed)
а з аджикою я експериментувала). почистила від шкірок 1,5 кіло помідорів, перетерла їх на терці, посолила, потім засипала то хмелі-сунелі, коріандром меленим, паприкою, чорним і червоним перцями і потерла туди часнику. для смаку можна ще обин болгарский перчик в цю масу потерти. на годинку-півтори в холодильник і можна їсти) головне їсти швидко, бо це довго не стоїть)
Reply
Leave a comment