[03:36:05] Bao | Straight for 佐藤健 says: "Near the canal in Otaru, Hokkaido (Otaru Unga), there is, what may truly be, the world's most unusual ice creamshop. This surprisingly popular shop sells the following ice cream flavours: Tofu, Natto (fermented beans), Wasabi ( horseradish), Uni (sea urchin), Kani (crab), Ika Sumi (squid ink), Sakura Ebi (
(
Read more... )
Comments 14
Bier und Wein hören sich interessant an - eigentlich hören sich alle gut an, bis auf die Fischsorten, aber was erwartest du anderes bei Veganern ;-)
Reply
Reply
Ich habe mich gerade an was erinnert, Anfang der 90er als wir an der Ostsee Sommerurlaub gemacht haben, da habe ich mal Steinpilzeis gesehen.
Hier haben wir grünen Teeeis und jetzt überlegen wir, ob wir unsere Mochibälle nicht damit füllen können, dann hätten wir grüner-tee-mochi-eiscreme-bälle *yummy*
Reply
*lach*
Reply
Reply
Reply
...?
Reply
*put a mark in my notes where to go at Hokkaido*
Reply
Reply
Have you tried nattou by itself yet?
Reply
Reply
Well at least you have it there at all, that's more then what most countries do
Reply
Spinach and asparagus still are difficult. Well, have to chew nattou well to not make it gag-worthy.
Reply
Leave a comment