Про лаваш

Jun 07, 2012 14:26

Без чого неможливо уявити українську кухню? Правильно! Без хліба!
Але грузинську кухню без хліба уявити ще неможливіше!

Тож сьогодні ми поговоримо про те, як приготувати традиційний грузинський вид хліба - лаваш.

Read more... )

мандри, смакотульки

Leave a comment

Comments 18

iruska_l June 7 2012, 11:50:08 UTC
грузинський хліб неймовірно смачний, ми часто купували з запасом,але практично весь зїдали зразу))) мабуть найбільше що мені смакувало це лаваш з сулугуні і з мацоні....ммм.. як згадаю...))

Reply

burlakko June 7 2012, 12:59:26 UTC
а ви приїжджайте сюди, на місці краще згадується ;)

Reply

iruska_l June 7 2012, 13:10:01 UTC
хі, ти нас недавно був потішив новиною про авіаквитки, тож все може бути)) але не скоріше жовтня

Reply

burlakko June 7 2012, 13:18:04 UTC
:)) передавай Мирку привіт! він же мій старий кумпель

Reply


green_carrot June 7 2012, 12:30:57 UTC
Мммм....Захотілось прямо вина і лавашу :))
Смачні фотки :)

Reply

burlakko June 7 2012, 12:58:40 UTC
вино і лаваш - найпростіша комбінація, але яка смачна) мммм))

Reply


philosofff June 7 2012, 12:52:11 UTC
красота. а лаваші не падають зі стінок часом?

Reply

burlakko June 7 2012, 12:58:02 UTC
якшо руки не криві, то не падають))) тісто водою змащують, щоб краще прилипало

Reply


kishechkakisa June 7 2012, 14:05:35 UTC
burlakko June 7 2012, 16:55:00 UTC
ага Кахетія кльова! ви тут були?

Reply

kishechkakisa June 8 2012, 08:50:31 UTC

atanoissapa June 7 2012, 16:01:20 UTC
дуже цікавий пост ) але я так і не зрозуміла, за рахунок чого лаваш виходить за смаком зовсім не схожим на звичайне тісто ) завжди думала, що там є секретний інгрідієнт ))

Reply

burlakko June 8 2012, 09:53:34 UTC
а як на мене він якраз смакує як звичайне тісто. нічого зайвого!
але лавашів є багато видів. Конкретно ці - кахетинські

Reply


Leave a comment

Up