Apr 20, 2014 18:08
де можна поставити уточнюючі запитання по рецептах.
Наразі маю запитання по рецепту, як солити оселедець в домашніх умовах. Я все зробив по рецепту, але через добу розсол набув якогось бурого кольору (оселедець пустив трошки крові, зрозуміло). Це так і треба - чи потрібно тепер поміняти розсол?
Дякую
Leave a comment
Comments 9
Reply
Reply
а ще раджу спробувати сухий посол :)
Reply
А що, сухий посол краще?
Reply
крупна сіль, трохи цукру... я ще додаю прянощів (гвоздика, мускатний горіх, душистий перець) - видаляю нутрощі, обсипаю сіллю, завертаю у тканину (можна в папір) і в холодильник, наступного дня можна їсти
свіжу рибу взагалі через три-чотирі години можна їсти, якщо розібрати на філе... тут я вам просто заздрю)))
Reply
А як, на Вашу думку, можна свіжий (несолоний) оселедець посмажити на барбекю (чи на пательні)? Чому цього зазвичай не роблять - смак не гарний чи що?
Reply
Leave a comment