אולי זה החורף, ואולי זה שאני מנסה להפסיק לקנות סנדוויצ'ים דלוחים בקמפוס במחיר מופקע, אבל אני רוצה למצוא רעיונות למיני מזון שאפשר לקחת איתי ללימודים (להלן- נשמרים יפה בקופסת פלסטיק, ניתנים לחימום במיקרוגל, ואינם מרק).
אופציית הפשטידות נחסמת עקב סעיף מיקרוגל (וכי משום מה אני נוטה לחרב פשטידות), אופציית הבשר נחסמת כי הוא הופך אותי לעייפה משהו אחרי
(
Read more... )
Comments 4
חוצמזה אפשר פירה, מתפוחי אדמה או בטטה או שניהם.
Reply
לי יש סורק. את מוזמנת לקחת אותו לחודשיים ולהחזיר בגמר הסריקות.
Reply
עוד מעניין: תבשילי ירקות, מוקפצים/ מבושלים לסוגיהם. שעועית ירוקה ברוטב עגבניות, עם אורז? חזה עוף מוקפץ עם ירקות?
אפשר גם: נזיד. אסף מכין לפעמים נזידים של ירקות מעורבים, שורשים, וקטניות, עם או בלי בשר. נסי למשל:חיטה.משהו עמילני (תפוחי אדמה למשל), עדשים כתומות, קולורבי, גזר, דלעת... מה שיש בבית.
מתחמם היטב במיקרו, ממלא היטב את הבטןוסיר אחד מספיק לדי הרבה זמן.
Reply
דבר נוסף עליו אני ממליצה סלט גזר מתוק,
זה אומנם לא למיקרוגל אבל זה מאוד טעים וגם משביע. גזר מרוסק עם לימון וסוכר- פשוט וטעים
יש כמבון אטריות ביצים (נודלס) משביע מאוד ולא פחממתי, אפשר לבשל עם קצת תבליני מרק ויוצא מאוד טעים ומאוד קל להכנה.
תנסי לחפש במתכוני הפסח, שם תמיד יש מאכלים מגניבים ללא חיטה- כך שלרוב זה לא פחממות (אלא אם זה תפוחי האדמה) נסי ותהני.
וכמובן- תביאי לטעום.
Reply
Leave a comment