Ідеальні булочки для гамбургерів

Mar 10, 2015 21:10

Нещодавно подружилась нарешті із дріжджовим тістом. Першими були зовсім не ці булочки, а пампушки до борщу. Але записати собі рецепт хочеться саме цих булок. Вони ідеальні! Якщо напихати туди чого завгодно - м'яса чи сиру, чи і того, й того, капусти і цибульки, то рот навіть не порветься, кусаючи, бо м'якуш такий ніжний, що стиснеться до потрібних ( Read more... )

дріжджове тісто

Leave a comment

Comments 2

felisneo March 11 2015, 10:36:17 UTC
Які апетитні) а тісто довго місила? вручну, чи ти маєш хлібопічку і там? Я буду пробувати твій рецепт, дуже гарні булочки, як намальовані))

Reply

dariya_16_05 March 11 2015, 13:24:18 UTC
Вручну місила. Забула дописати в рецепт яйце - зараз виправлю. Дякую!

Reply


Leave a comment

Up