Зуза

May 20, 2015 22:06

Зуза - це перкельт з курячих шлуночків. Ну а перкельт - це угорська страва з обовязковим додаванням великої кількості солодкої паприки. Це коротко, але головне :)
Рецепт відкриває справжній смак угорської кухні, що ж, нам - закарпатцям пощастило !!!!


Read more... )

птица, закарпатская кухня, курица, специи, соусы, венгерская кухня, субпродукты

Leave a comment

Comments 4

sky_dream_l May 20 2015, 19:28:37 UTC
Выглядит очень аппетитно!

Reply

delissimo May 20 2015, 20:01:39 UTC
Это правда очень вкусно. Спасибо :)

Reply


alely May 21 2015, 06:06:41 UTC
Мммм! треба готувати)

Reply


cubete October 29 2018, 04:52:32 UTC
Скороварок ни у кого нет? Вроде, ни у кого.. Желудочки классно готовить в скороварке. 50 минут,или 1 час - и пупочки куриные губами жевать можно.

Reply


Leave a comment

Up