Щоб поїсти французьких сирів, не треба їхати у Францію.Прокинулися рано-вранці, сіли на вєли, доїхали до приміського залізничного вокзалу, закинули вєлікі в електричку Львів-Мостиська (8.45 відправлення), за півтори години були у Судовій Вишні - дощ не стихав, закуталися в дощовики і 7 км вперед до с. Дмитровичі (перший поворот направо при в"їзді у
(
Read more... )
Comments 15
які сири пробувала? шо сподобалось? останній - в пеплі - пробувала?
Reply
1. просто м"який сир (типу творог)
2. той самий м"який, але з цибулею і спеціями
3. Кроттен і Бюш білі і в попелі (на смак різниці практично нема, а взагалі - м"який майже ніякий смак, але вонючі)
4. Рікотта
5. різна фета (несолона, в олії)
6. Дмитрів"єн - на вигляд як наш плавлений, але м"якший, смачний, але вонючка
7. Томет - є 2 види, загалом до пармезану щось схоже, той, що менша витримка - нямка така тверда, а той, що більше витримка - загострий як на мене
8. Сігалон - самий тєрмаядєрний. твердий, майже оранжевий, зберігається в олії. на першу пробу - смакота, але післясмак дууже сильний, навіть пекучий.
Останнє - під час екскурсії на виробництві нам подарували якісь спец сири для гурманів, теж мені засильний смак і запах, отакі: http://instagram.com/p/btthC-IpvD/
Можеш на сайті собі щось замовити на пробу
Reply
дивлюсь на сайті, але ніяк не вдуплюсь де замовити можна
Reply
Reply
може зробиш пост для спільноти ua_travels?
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Leave a comment