Livejournal
Log in
Post
Friends
My journal
expialidociouz
Деруни
Jun 01, 2012 15:44
Поділився дерунами з філіппінцями. Похвалили, але зазначили, що з рисом було б взагалі зашибісь.
Leave a comment
Comments 8
riweth
June 1 2012, 21:46:10 UTC
:))
Reply
promonaut
June 1 2012, 22:06:11 UTC
здається, з "дикого" рису є крупа-мука, яка дійсно ледь не безкарбонатна, тому по-своєму вони праві. Хіба що як без смаку сала..?
Reply
yvanko
June 1 2012, 22:39:15 UTC
Кстати не помню где но кушал что-то подобное из риса. Реально очень вкусно.
Reply
mayevski
June 2 2012, 06:58:53 UTC
А як це має готуватись - тертий рис я якось слабко уявляю.
Reply
expialidociouz
June 2 2012, 07:00:34 UTC
З рисом, а не з рису. Картопляні деруни з рисом.
Reply
mayevski
June 2 2012, 07:58:04 UTC
Все одно не розумію. Рис додавати в деруни чи посипати ним деруни? А головне - навіщо?
Reply
expialidociouz
June 2 2012, 08:05:44 UTC
Я теж спочатку не зрозумів. Нічого не треба посипати. Просто покласти їх на тарілку з рисом. На Філіппінах все їдять з рисом (як в Україні - з хлібом). Традиції голодних націй.
Reply
Thread 5
Leave a comment
Up
Comments 8
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Leave a comment