Деруни

Jun 01, 2012 15:44

Поділився дерунами з філіппінцями. Похвалили, але зазначили, що з рисом було б взагалі зашибісь.

Leave a comment

Comments 8

riweth June 1 2012, 21:46:10 UTC
:))

Reply


promonaut June 1 2012, 22:06:11 UTC
здається, з "дикого" рису є крупа-мука, яка дійсно ледь не безкарбонатна, тому по-своєму вони праві. Хіба що як без смаку сала..?

Reply


yvanko June 1 2012, 22:39:15 UTC
Кстати не помню где но кушал что-то подобное из риса. Реально очень вкусно.

Reply


mayevski June 2 2012, 06:58:53 UTC
А як це має готуватись - тертий рис я якось слабко уявляю.

Reply

expialidociouz June 2 2012, 07:00:34 UTC
З рисом, а не з рису. Картопляні деруни з рисом.

Reply

mayevski June 2 2012, 07:58:04 UTC
Все одно не розумію. Рис додавати в деруни чи посипати ним деруни? А головне - навіщо?

Reply

expialidociouz June 2 2012, 08:05:44 UTC
Я теж спочатку не зрозумів. Нічого не треба посипати. Просто покласти їх на тарілку з рисом. На Філіппінах все їдять з рисом (як в Україні - з хлібом). Традиції голодних націй.

Reply


Leave a comment

Up