Mаленький, но брудний секрет

Mar 04, 2013 16:02

В мене є такий маленький брудний секрет, шо я люблю теплий вінігрет. Оце тіки з духовки витяг картошку, моркву і буряк і зразу ж все крупно порубать, добавить солоний огірок, цибулю і залить олією отой пахучой, шо з жареного насіння. Та, ти шо. Картошка даже не ріжеться, а мнеться ножом, така вся розсипається ( Read more... )

Leave a comment

Comments 9

lvivil March 5 2013, 04:45:38 UTC
цікаво: при чім тут кисле вино /vin «вино» + aigre «кислий; терпкий; гострий»/ до отого вінігрету? )

Reply

cytrusova March 5 2013, 08:12:17 UTC
Сам ти кисле вино

Reply


(The comment has been removed)

faina_kaplan March 5 2013, 16:06:37 UTC
Booooт!

Reply


(The comment has been removed)

faina_kaplan March 5 2013, 16:03:34 UTC
Квашена капуста - це необходімо. Я просто забула її написать. Мама квасе, коли приїжа, но в Америчкі такі сорта, шо вона недобра квашена, шо в магазіні береш, шо сам квасиш - однаково. Но я хоч і магазінну все одно туда кидаю.

Reply

menudo_culete March 7 2013, 07:30:22 UTC
шо за Америчка! навіть не уміють готового звареного буряка продать.

і шо за вінегрет без фасольки... надругатєльство над людськими чуствами....

Reply


aniol7 March 6 2013, 21:10:39 UTC
хотіла вам Фаїночка вислати скан з моєї улюбленої книжки "Кухарських рецептів" пані Ящинської, та фото не грузяться у мене чомусь, тому пишу рецепт, у якому мені найбільше подобається назва: КАРТОПЛЯНА ВІНЕГРЕТА (ГАРМИДЕР) Зварити 15 картоплин, спекти 3 буряки, накришити скибочками, 1/2 ф.вареної квасолі, перцю, 3 ложки прованської олії, 2 ложки оцту, січеної закришки, і все розмішати.
ще одне збочення вінегретне - ВІНЕГРЕТА З ВАРЕНОЇ ЯЛОВИЧИНИ: Вийняти з юшки яловичину, покраяти на тонкі шматки й покласти на таріль купкою, прибравши зверху тоненькими шматочками задимленого або щойно звареного язика, покришеним яйцем, кружалочками зеленого або солоного огірка, маринованими вишнями, пікулями, обілляти холодною підлевою з гірчиці.

Reply

faina_kaplan March 6 2013, 21:36:03 UTC
Спасібе!

Reply


tokagava March 11 2013, 02:44:32 UTC
Шуба свіжа тоже вкусніша

Reply


Leave a comment

Up