В мене є такий маленький брудний секрет, шо я люблю теплий вінігрет. Оце тіки з духовки витяг картошку, моркву і буряк і зразу ж все крупно порубать, добавить солоний огірок, цибулю і залить олією отой пахучой, шо з жареного насіння. Та, ти шо. Картошка даже не ріжеться, а мнеться ножом, така вся розсипається
(
Read more... )
Comments 9
Reply
Reply
(The comment has been removed)
Reply
(The comment has been removed)
Reply
і шо за вінегрет без фасольки... надругатєльство над людськими чуствами....
Reply
ще одне збочення вінегретне - ВІНЕГРЕТА З ВАРЕНОЇ ЯЛОВИЧИНИ: Вийняти з юшки яловичину, покраяти на тонкі шматки й покласти на таріль купкою, прибравши зверху тоненькими шматочками задимленого або щойно звареного язика, покришеним яйцем, кружалочками зеленого або солоного огірка, маринованими вишнями, пікулями, обілляти холодною підлевою з гірчиці.
Reply
Reply
Reply
Leave a comment