Такий суп зварила добрий, шо не можу мовчать

Aug 05, 2013 13:16

Починай як наче вариш обичний гороховий, но добав ше боби, якшо є. Тоді, коли будеш робить зажарку, кидай цибулю, моркву, часник, томатний сок, папріку ( Read more... )

Leave a comment

Comments 8

lembitkoroedov August 5 2013, 20:19:31 UTC
не заметил слово мясо.

Reply


adamnet August 5 2013, 20:32:41 UTC
а коли нема бобів, проте є баби - можу краще їх добавить?

Reply

faina_kaplan August 5 2013, 21:45:46 UTC
Ето самий смєшной комєнтарій на сєгодняшній дєнь. Я остолбєнєла от смєха.

Reply


nemyrych August 5 2013, 21:38:18 UTC
Боби то шо по нашому? Квасоля чи біб?

Reply

faina_kaplan August 5 2013, 21:40:47 UTC
Воно похоже на горох, но стрючок волосатий, товстий і короткий.

Reply

faina_kaplan August 5 2013, 21:43:42 UTC

... )

Reply


(The comment has been removed)

faina_kaplan August 6 2013, 17:00:13 UTC
В рецепті його варять на мясному бульйоні, но в мене ніколи нема мясного бульйона, а магазінний я не люблю. Так шо варю вегетаріанський, він получається страшно наваристний, бульйон там і не нужен.

Reply


aniol7 August 6 2013, 18:19:29 UTC
а шпінат як, порізать дрібненько, чи шо?

Reply


Leave a comment

Up