Visi juk sako, kad lašiša - tai jau tikrai sveika.
"Industrial salmon operations use a number of other chemicals to raise marketable fish. All of these pose known and potential risks to human health. These substances include oxytetracycline, an antibiotic that may lead to antibiotic resistance. Similar to the controversial use of antibiotics by the
(
Read more... )
Comments 28
Man ramu, lašiša yra kažkur toje pat meniu eilutėj, kaip ir čipsai ar saldumynai.
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Galvoju, kad parašyt jau bręsta laikas apie žuvieną.
Nes lietuviškame internete apie nesveikas lašišas šis tas yra,, bet labai minimaliai.
Reply
radau internete tik nuotraukas iš to str., trumpi aprašymai ten yra. aišku, turint laiko, gal galima kokiuose nors piratinuose psl. išžvejoti ir visą tekstą.
jei nepamiršiu, kai rasiu, paklausiu. ar dar reikia, kaip nors papirataučiau. bet tai nebus greitai...
Reply
Reply
Čia geras klausimas gautųsi bet kuriam gamintojui: "ar jūsų maiste yra dioksinų? Kaip įrodysite, kad nėra?" Ir niekas vienareikšmio atsakymo negalės duoti (nebent atvirai meluotų) - vat kas žiauru. Laboratorijos paprastai duoda patikimą atsakymą tik jei dioksinų yra, o jei nėra - teigia, ne kad nėra, o kad nerado.
Štai čia jau ir prasideda rimti tikėjimo reikalai.
Reply
Bet aš mieliau ne pati ieškočiau tų dalykų, bet rasčiau normalų mokslininką, kuris apie tai galėčiau kompetentingai pašnekėt.
Va, ir neįsivaizduoju, kas čia galėtų būti - chemikas? Bet tie, kurie susiję su maistu, nekalbės apie tokius dalykus, nes jiems juk iš kažko gyvent reikia.
Medikai?
Man jau nusibodo visuomet kalbint tą pačią profesorę J.Tutkuvienę.
Reply
Bet pasikartosiu - čia dalykas, kuris jau rimtai balansuoja ant mokslo ir tikėjimo ribos.
Reply
Reply
Leave a comment