Leave a comment

Comments 7

rawstick May 31 2012, 03:11:16 UTC
Це ж можна чаю чи варення наробити, як винюхаються...

Reply

galy4anka May 31 2012, 07:19:24 UTC
Варення роблять зі свіжих пелюсток, а чай з сухих. Але сухі листочки мають пахнути і для цього їх слід зберігати у скляній банці. Спробую :)

Reply


vikavadya June 2 2012, 06:50:16 UTC
:) класс.

Reply


switluy_spogad June 10 2012, 19:56:24 UTC
гарно

Reply


palasiun November 4 2012, 21:32:13 UTC
А моя мама робить з цих пелюсток шикарний лікер. Запах і колір зберігається протягом усього року. Для жінок - шикарний делікатний напій. Причому, має лікувальні властивості - ангіну лікує полоскання ним і ще якусь заразу діткам у ротику, забула назву. Ми вдома просто насолоджуємося ароматом і смаком (саме в такому порядку). Можу пошукати рецепт, хоча, вже запізно для цього року... Гарне фото!

Reply

galy4anka November 8 2012, 18:34:58 UTC
Я не люблю нічого алкогольного, а от солодке люблю, тому мені варення ближче :)

Reply

palasiun November 8 2012, 18:49:26 UTC
:)

Reply


Leave a comment

Up