Форель як елемент тайм-менеджменту

May 01, 2014 14:52

Якісні продукти легко готувати, вони завжди виходять смачні, не треба лити пів відра майонезу і купи приправ, щоб вийшло смачно. А коли на приготування іде 20 хв. і не лишається купи посуди.. то просто оргазм на кухні) Послідовність дій важлива!
Покласти на стіл 1 картоплину, 1 морквину, 1 яблуко, дістати з холодильника 1 форель очищену, 2 відрізи фольги (1 на яблуко і 1 власне на рибу з овочами), слайсер (така штука щоб чистити картоплю, можна знайти наприклад в Деко).


Яблуко загорнути в фольгу (можна одразу яблуко поставити в духовку). Картоплю і моркву очистити слайсером.


Тим же слайсером настругати моркви на фольгу, по довжині приблизно як під рибу. Те ж саме зробити із картоплею. Важливо, щоб овочі були тонкі, те саме можна зробити і ножем, але дуже тоненькими шматочками. Посолити картоплю.




Зверху поставити рибку. Рибу я не солила і не маринувала, і так буде смачне. Для любителів спецій використати попередньо замариновану рибку. Згорнути все у фольгу мішечком, щоб соки під час запікання не витекли. Поставити на форму.



Рибу і яблуко в духовку. Поставити таймер на 45 хв. на 150 градусів. Може потрібно і менше часу, але це готувалось для дитини, тому я за хороше пропікання риби. Помити посудину, у якій зберігалась риба у холодильнику, слайсер і руки. Решта часу (а у мене це було 20 хв. від 2-х годни поки спить дитина) потратити на читання.


Через 2 год. гарно пообідати з дитиною (порції цілком вистачить на 1 дорослого і 1 дитину). Помити руки, фольгу викинути. Посуду лиш сполоснути. Мити особливо немає що.
Я замовила 3 рибки, тому ще 2 рибки чекали в холодильнику на вечерю для себе і чоловіка. Решта часу провести з дитиною.
Previous post Next post
Up