Nam nam!

May 18, 2007 15:49

Teinpäs herkullista ruisleipää, ihan itse. Jaan kanssanne tämän ohjeen, ei ole kovin vaikea, mutta toki aikaavievä:

Hapanjuurileipä

Maitohappokäyminen saa aikaan leivän kohoamisen, sillä siinä syntyy hiilidioksidia ja etanolia. Hapanjuurileivät ovat terveyden kannalta suositeltavampia kuin hiivalla nostatetut. Ruisleivän tavoin voi myös vehnästä ( Read more... )

Leave a comment

Comments 2

emiliachi May 18 2007, 13:04:45 UTC
Mulla ei ois ikinä kärsivällisyyttä odottaa noin monta päivää sitä leipää :D! Mutta voin uskoa, että on hyvää.

Reply

hannukka May 18 2007, 13:31:56 UTC
Mullakin meinasi kärsivällisyys loppua :) Mutta seuraavilla kerroilla ei enää kestä niin kauan, kun on palanen alkutaikinaa tallessa.

Reply


Leave a comment

Up