Наконец-то наука пролила свет на старое заблуждение о том, что "нельзя понижать градус", из-за чего многие люди, выпившие вина и готовые было перейти на более легкие напитки, вынуждены были наоборот - переходить сначала на виски с водкой, потом на чистый спирт, ну и заканчивать празднество синильной кислотой.
(
Read more... )
Comments 68
Цитата из оригинальной статьи
whereas the exact underlying etiology of alcohol-induced hangover remains unclear, the list of suggested causes is long and includes various mechanisms such as dehydration, proinflammatory cytokine perturbation, and endocrine and metabolic alterations (13, 14). These pathophysiological patterns are likely also to be influenced by ingredients other than the pure alcohol content of a given beverage. Congeners (substances that color and flavor drinks) in alcoholic beverages have been suggested as causative agents for the presence and severity of hangovers (13). This could be a valid explanation for why, at the same alcohol concentration, bourbon causes a more severe hangover than vodka
Reply
жму руку - мысли те же.
Reply
как пить - реально пох. Важно - что.
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Всё.
Врети!
Reply
Reply
Насчёт градуса, давно понял что это херня:)
Reply
Reply
Але ж пити все одно треба
Reply
Reply
Leave a comment