Report for Фафаня :)

Oct 12, 2011 22:20

Ось перші 3 екзамени і позаду. Тепер наступні 2 вже практично через 2 місяці, так шо має бути не так погано і не настільки time-pressured.

Цю подію я вирішив відсвяткувати скликавши народ до себе в квартиру, зробивши шарлотку.
Рецепт брав у гуру по шарлоткам - Фафані ) Їй мушу відрепортуватись ))
Вийшло непогано, ще народ докупив морозива і було ( Read more... )

Leave a comment

Comments 3

rrr_marusya October 13 2011, 20:04:50 UTC
Ти в собі відкриваєш кулінарні таланти!
От така біда буває з фруктами. Кажуть, що якщо їх виваляти в муці і так залити тістом, то цього не буде.
Будеш бігати в Пафосі. Бггг

Reply

ivankoo October 14 2011, 13:54:02 UTC
тепер просто появилась плита - можна шось і поексперементувати.
Не знаю як швидко надоїсть, але поки я її не дуже часто використовував. Часу все не хватає.
Хочу спробувати ще зробити той рулет, фоту якого ти виставляла вконтакті. правда чекаю коли тут наступить сезон полуниці. Здається десь взимку має бути =)
Лише я не знаю де купити цю бумагу для випічки і як можна білки взбити до густого стану )) Але то я тебе ще пізніше помучаю з питаннями )

Reply

rrr_marusya October 15 2011, 07:36:40 UTC
На рахунок меренги. Ти можеш використати і малину, і виноград, і манго. Головне, щоб фрукти були дуже ароматні. А замість спец бумаги спокійно можеш ставити листок А4, змащений олією. Густий стан білків, коли поступово вб"єш вказану кількість цукру і я ще трохи даю. Просто цукор має розчинитися. Як правило його і так лишається декілька крупинок нерозчинених.

Reply


Leave a comment

Up