Aoyamában megnyílt a
Gerbeaud étterem (gyk.: zserbó).
Ami rögtön szembeötlik az oldalon: a Lánchíd képe a jobb felső sarokban.
És ha egy pillantást vetünk a
menüre: palacsinta (parachinta パラチンタ) és somlói galuska (shomuroi garushika ショムロイ ガルシュカ) köszön vissza ránk!
Oldalt pedig
ajánlatban megjelenik a tokaji aszús bonbon, a diós marcipán (így leírva
(
Read more... )
Comments 7
Gambare yo~~ ^__^ <3
Reply
engem csak az érdekelne, hogy az ajánlóban szereplő paprikás csodának milyen íze lehet... komolyan ezért el fogok zarándokolni a budapesti Gerbaud-ba~
Reply
Az a paprikás csoki nekem is izgatja a fantáziámat, de tekintve, hogy nekem már a csilis csoki sem jött be, valószínű, hogy ezért sem rajonganék. Ha egyszer megkóstolod, leírhatnád, hogy milyen. ^^
Reply
wow
tök jó, és azon gondolkodtam elsőre, h vajon honnan jöt az ötlet ??? de látva a képeteket meg az étlapot csak arra gondolhatok, h valami szépen megkötött üzlet lehet. mittudomén japán túrista betévedt a magyra Gerbeudba és elhatározta h ilyen japánba is kell, szóval némi tőkét felcsippentve előnyös üzletet kötött a magyar tulajokkal...mer ugye honnan szedte volna azt az egész imaget (berendezés,ételek,stb...) ami olyan mint ha a Váci utcában állna??? ...szal , mint valami üzlethálózat szerűen ki/megépültek és (persze némi pénzért) kaptak receptet és instrukciót......
persze az a változat se kizárt , h lekoppintották XD de mindenképp szükségük kellett legyen egy magyar szakácsra !!! szal yuuuhééééé előkotrom a házi receptjeimet és jelentkezek ütletgazdának :D
mekkora már, h sorra bukkannak fel a hungarikumok japánban !!! :O
Reply
Egyébként rábukkantam újabb hungarikumokra is, ha lesz időm, megírom azokat is. :D
Reply
Reply
Reply
Leave a comment