Гарбата

Nov 30, 2005 15:05

Учора хадзіў у кітайскую рэстарацыю, гарбату піў. Гэта сапраўды нязвычна й цікава. Шмат чаго даведаўся пра гарбату. Піў белую гарбату. Бываюць яшчэ акрамя знаёмай нам чорнай ды зялёнай, чырвоная, бірузовая, жоўтая, мо яшчэ якую зыбыўся... Назву сорту, таксама забыўся, нейкі там піён... :) Раю ўсім схадзіць. Не пашкадуеце. Гэта на Куйбышава, каля

Leave a comment

Comments 6

ewgenij85 November 30 2005, 13:29:24 UTC
Я ведау, што есць вельмi шмат сортау гарбаты, алеж аб белай чую упершню.
Гэта новае нешта адчынiлая y Менску? Вярнуся з-за мяжы абявязкова схаджу паглядзець...

P.S. прабач, калi памылак нарабiу... ;)

Reply

kiryl November 30 2005, 13:37:36 UTC
Гэтыя ўсе колеры даволі ўмоўныя. Голер гарбаты залежыць ад таго як яе гатавалі, колькі ў лісьцях засталося вады.
Даўно ужо працуе. Ты яе бачыў, побач з магазінам Гарызонт. Назва "Врата дрокона" здаецца.

Reply


ewgenij85 November 30 2005, 13:45:38 UTC
Канешне,алеж я думау, што там тэлевiзарамi гандлююць .)
А я тут зяленую гарбату пью. З сабой узяу 100 пакетыкау, думаю яшче да дому вярнуся - яна застанецца.
У мяне зяленая гарбата зауседы мае чорны колер, алеж пасля яе так хораша працаваць....

Reply

kiryl November 30 2005, 13:48:02 UTC
Мастар казала, што гарбата не павінна заварывацца больш за 10 хвілін. Потым яна можа нават быць шкоднай.

Reply


ewgenij85 November 30 2005, 13:52:16 UTC
Ага тады я усе жыцце пью шкодную гарбату. Дома у мяне з вечара гарбата застаецца, i я ее зрання пью.
Гарбату таксама можна аднесцi да наркатычных сродкау...

Reply


anonymous February 26 2007, 17:59:42 UTC
хе-хе, наши люди.
=)

Reply


Leave a comment

Up