Mietin tänään että jopas, oon tainnu kohta olla viitisen vuotta syömättä lihaa. Alun perin mun piti vaan pitää vähän taukoa lihansyönnistä juhannuksen jälkeen ku olin kolme neljä päivää vetäny makkaroita joka aterialla ja tuntui et lihakiintiö on hetkeks täynnä. Mut sit se lihattomuus vaan jotenkin jäi päälle, ja vasta myöhemmin eettiset näkökulmat
(
Read more... )
Comments 2
Puhuttiin kans tosta gluteenittomuudesta joskus. Joku sanoi että tossa "villityksessä" on se vaara, että pahimmassa tapauksessa esim. laitoskeittiön kokki ei tajua, että gluteenittomuus ei ole vain oma valinta, vaan että joillekin se pikkiriikkinenkin määrä viljaa voi aiheuttaa monen päivän vatsakivut.
Reply
Toisaalta nykyisin ei oo enää ravintolakeikkojen jälkeen niin ähkykuollu olo kuin joskus ennen, se on kumminkin plussaa.. Ja nykyisin niitä lihoja ei tosiaan tee enää sillain mieli, tai en ees sen kummemmin kattele mitään liha-annoksia ruokalistasta. Kalastakin oon oppinut tykkäämään eri lailla kuin aiemmin, mun maku on muutenkin muuttunut lihansyönnin lopettamisen jälkeen jonkin verran (esim. voimakkaat juustot on alkanu maistua enemmän kuin ennen) mikä on kans jännä juttu.
Ja joo toi on kyllä ehdottomasti gluteenittomuusvillityksen ongelma, joillain on muutenkin edelleen vaikeuksia ymmärtää että allergiat ja keliakia on vähän eri kuin se ettei vaan tykkää tai että pitää jotain
Reply
Leave a comment