Спеціями та прянощами цікавлюсь давно, тобто стільки ж, стільки готую. Розпочинаю писати про прянощі, в основному для себе, бо я їх дуже люблю. Можливо комусь і з вас буде цікаво. Пам’ятаю хтось із вас вже писав про прянощі. Повторюю? Вибачайте, якщо чиюсь ідею використала.
(
Read more... )
Comments 21
(The comment has been removed)
о! так, до чаю це кльово :)
Reply
мені вродє як соромно, але все добре:)
я люблю базилік з твердим сиром та помідорами - найкраща літня смакота!
Reply
Reply
обмін інформацією буде:)
а поділись рецептами оцету та олії:)))
Reply
а олію 2 тижні настоювати, пропорції 2/1 (олія, базилік). Олію моя співробітниця вже робила, казала, що дуже запашна виходить :)
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Leave a comment