Гравлакс - читерский!😜 В смысле, приготовленный сейчас не впервые☝😎 (как вы поймёте, судя по снимкам😁😆). Но всё равно безумно вкусный!😍 Я его и просто так в прошлом году готовила, и в качестве околохеллоуинского🎃 блюда😃, и на новогоднем🎅 столе данное яство присутствовало... Да и нынче, ко Дню рождения Jon'a Bon Jovi❤💋😘, гравлакс оказался очень
(
Read more... )
Comments 4
Reply
Давно не дивилася ЖЖ (я в Києві зараз), тому пропустила привітання. :-) :-(
Я теж дуже довго шукала у США нормальну смачну гірчицю - як українська! Довго не могла знайти. Але потім все ж знайшла! (Colman's Mustard з картинки :-) )
Кетчуп я у США дуже рідко вживаю, вдома його в мене немає... А хрін теж довго не могла знайти такий, як в Україні, але все ж таки теж знайшла майже такий - тільки його не фарбують буряком, а залишають білим. Тобто червоний/фарбований теж є, але він якогось тупого й не гострого зовсім смаку... %/
Щоправда, більш за все мені хрін потрібен раз на рік - на Новий рік, із холодцем. :-)
А як із цим у Японії?
Reply
Дякую за підказку, я на нашому Амазоні знайшов Colman's Mustard, треба спробувати, я фанат гірчиці.
В Японії гострі соуси та спеції не дуже популярні, окрім васабі, але ж васабі їдять тільки з рибою. Холодець з хроном і часником - це найкраща їжа всіх часів, але його складно і довго готувати, тому я вдома навіть не намагаюсь, тільки коли приїжджаю в Україну))
Reply
Я люблю Україну та Київ у будь-який місяць року!:-) Тут же всі мої! :-)
Я більше люблю тут бувати саме в серпні, але вже як вийшло... :-(
Напиши мені, як тобі ця гірчиця. Мені сподобалася!
А мій тато приготував pečené vepřové koleno, а до нього сам зробив гірчицю. Ось це - супер-гірчиця!!! Дуже смачна (й гостра%) )!;-)
Я люблю васабі! Й соєвий соус! І імбир! Звичайно, й суші-сашимі-поке! :-)))
"Холодець з хроном і часником - це найкраща їжа всіх часів, але його складно і довго готувати"... Але я все одно готую його у США раз на рік - на Новий Рік... Як і писала вище. %)
Reply
Leave a comment