02.03.2017. 52 weeks. Неделя 9. Лорик-кулинар ~ Гравлакс!

Jul 10, 2018 02:41

Гравлакс - читерский!😜 В смысле, приготовленный сейчас не впервые☝😎 (как вы поймёте, судя по снимкам😁😆). Но всё равно безумно вкусный!😍 Я его и просто так в прошлом году готовила, и в качестве околохеллоуинского🎃 блюда😃, и на новогоднем🎅 столе данное яство присутствовало... Да и нынче, ко Дню рождения Jon'a Bon Jovi❤💋😘, гравлакс оказался очень ( Read more... )

рецепты, 52 weeks, photo, my photo

Leave a comment

Comments 4

ext_4297659 August 29 2018, 04:35:49 UTC
Вітаю з Днем Народження! Бажаю завжди гарного настрою і багато маленьких приємностей в житті. Доречі смачну гірчицю в Японії я так і не знайшов, щоб була така ж на смак, як і українська. Є діжонська в зернах, але вона зовсім не гірка, а мені подобається, щоб гірчиця була гірка, тоді з нею можна робити смачні бутерброди з салом :) Приблизно та ж сама історія у мене з кетчупом, замінника смачнючим кетчупам від Торчин тут просто не існує.

Reply

la20 September 21 2018, 06:47:20 UTC
О-о-о, щиро дякую! :-)

Давно не дивилася ЖЖ (я в Києві зараз), тому пропустила привітання. :-) :-(

Я теж дуже довго шукала у США нормальну смачну гірчицю - як українська! Довго не могла знайти. Але потім все ж знайшла! (Colman's Mustard з картинки :-) )

Кетчуп я у США дуже рідко вживаю, вдома його в мене немає... А хрін теж довго не могла знайти такий, як в Україні, але все ж таки теж знайшла майже такий - тільки його не фарбують буряком, а залишають білим. Тобто червоний/фарбований теж є, але він якогось тупого й не гострого зовсім смаку... %/

Щоправда, більш за все мені хрін потрібен раз на рік - на Новий рік, із холодцем. :-)

А як із цим у Японії?

Reply

ext_4297659 October 3 2018, 14:10:32 UTC
О, в Києві у вересні дуже гарно, це один з моїх найулюбленіших місяців зараз, хоча в школі я його дуже не любив :-) Я буваю в Україні переважно у серпні, коли найбільша спека, але тоді якраз найпростіше взяти відпустку.

Дякую за підказку, я на нашому Амазоні знайшов Colman's Mustard, треба спробувати, я фанат гірчиці.

В Японії гострі соуси та спеції не дуже популярні, окрім васабі, але ж васабі їдять тільки з рибою. Холодець з хроном і часником - це найкраща їжа всіх часів, але його складно і довго готувати, тому я вдома навіть не намагаюсь, тільки коли приїжджаю в Україну))

Reply

la20 October 4 2018, 00:19:10 UTC
Давно знов сюди не заходила, зайшла - а тут нове повідомлення від тебе!:-) Приємно!:-)

Я люблю Україну та Київ у будь-який місяць року!:-) Тут же всі мої! :-)

Я більше люблю тут бувати саме в серпні, але вже як вийшло... :-(

Напиши мені, як тобі ця гірчиця. Мені сподобалася!

А мій тато приготував pečené vepřové koleno, а до нього сам зробив гірчицю. Ось це - супер-гірчиця!!! Дуже смачна (й гостра%) )!;-)

Я люблю васабі! Й соєвий соус! І імбир! Звичайно, й суші-сашимі-поке! :-)))

"Холодець з хроном і часником - це найкраща їжа всіх часів, але його складно і довго готувати"... Але я все одно готую його у США раз на рік - на Новий Рік... Як і писала вище. %)

Reply


Leave a comment

Up