я гэтай радасьці (заліваць што папала кісла-салодкімі соўсамі) такі не разумею. мяса з бруснікай - гэта нешта чуждае маяму ладу жыцьця. наколькі я памятую, гэта нават варэньнем назваць складана... ты дарэчы таго, раскрывай тэму швецкай кулінарыі - Kottbullar там, альбо тушоная капуста з яблыкам... у вас жа там сьвята хутка! санта-лучыя, тра-та-та-там :-)
Вообще всё это дело на любителя. Мы с канадкой, давясь соленой (!) селёдкой в меду и этой самой капустой с яблоками на рождественском обеде-шведском столе (они их устраивают каждый вечер, начиная с середины ноября) пришли к выводу, что лучше родной и с детства привычной пищи нет!!! Эээх оливье и мамины котлеты...
Comments 3
у вас жа там сьвята хутка! санта-лучыя, тра-та-та-там :-)
Reply
Reply
Reply
Leave a comment