(Untitled)

Oct 20, 2008 15:26



Грибной суп.

Пять больших коричневых грибов (лесные шампиньоны (те, которые называются portobello в Канаде), белые грибы(porcini), подберезовики(Birch bolete ), подосиновики (Red-capped scaber stalk))
Пучек грибов эноки
Полтора литра мясного или овощного бульона
Поллитра бульона, которым деглазировали противень после запекания утки
Половина белой ( Read more... )

Leave a comment

Comments 12

timeshift October 21 2008, 02:22:55 UTC

А где в "Lobcter mushrooms салат" лобстеры?

Reply

lolaley October 21 2008, 02:31:33 UTC
тю-тю, но, если очень хочется, то можно положить

Reply

timeshift October 21 2008, 02:43:07 UTC

Кругом наё обманывают...

Reply

lolaley October 21 2008, 02:44:55 UTC
Lobster mushroom (Hypomyces lactifluorum) is not, in the truest sense of the word, actually a mushroom. It is a parasitic ascomycete that grows on mushrooms, turning them a reddish orange color that resembles the outer shell of a cooked lobster. It colonizes members of the genera Lactarius (Milk-caps) and Russula, such as Russula brevipes and Lactarius piperatus in North America. At maturity, H. lactifluorum thoroughly covers its host, rendering it unidentifiable. Lobster mushrooms are widely eaten and enjoyed; they are commercially marketed and are commonly found in some large grocery stores. They have a seafood-like flavor and a firm, dense texture. According to some, they may taste somewhat spicy if the host mushroom is an acrid Lactarius.

Reply


matami October 21 2008, 17:47:52 UTC
А почему под замком? Это Особенные Секретные Рецепты? :-)

Reply

lolaley October 21 2008, 17:49:12 UTC
да нет, все автоматически под замок попадает :) Убрать? :)

Reply

matami October 21 2008, 17:53:13 UTC
Зачем же? Так вкуснее: запертный плод, как известно... :-)

Reply

lolaley October 21 2008, 18:08:41 UTC
ну, уже сняла замок :)

Reply


Leave a comment

Up