Коли я сперше спробувала бездріжджовий хліб, я дуже здивувалась що смак так відрізняється від простого дріжджового хліба. Хліб може і 2 тижні стояти, і буде свіжий
( Read more... )
треба буде спробувати а на якій приблизно температурі випікати? п.с. ще б фото готового хлібчика... така форма цікава, аж хочеться побачити результат)))
Ми колись робили хлиб на заквасці, а потім перестали, не вдавалося за закваскою слідкувати належним чином Хліб смачний!
А для замісів хліба (в основному) купили кухонний комбайн Вимишує дуже добре, а саме головне те, що при доброму вимісі тісто з рідкого перетворюється на густе і не липне до рук (відносно, але можна перекласти і сформувати хліб без особливих зусиль) Я дуже люблю стояти біля комбайна і дивитися на це перетворення Руками так замісити дуже важко
Comments 4
а на якій приблизно температурі випікати?
п.с. ще б фото готового хлібчика... така форма цікава, аж хочеться побачити результат)))
Reply
духовка 180 градусів.
Reply
Хліб смачний!
А для замісів хліба (в основному) купили кухонний комбайн
Вимишує дуже добре, а саме головне те, що при доброму вимісі тісто з рідкого перетворюється на густе і не липне до рук (відносно, але можна перекласти і сформувати хліб без особливих зусиль)
Я дуже люблю стояти біля комбайна і дивитися на це перетворення
Руками так замісити дуже важко
Reply
Reply
Leave a comment