Leave a comment

Comments 14

anonymous May 1 2012, 20:51:22 UTC
Любочко, доброго вам вечора! Вчора випадково натрапила на Ваш сайт (зачепилась за слово "пляцки", своє, рідне. Я проживаю на Львівщині). Просиділа на сайті до половини ночі. Дуже була вражена кількістю рецептів і що все це було перероблено Вашими руками. Шикарні, професійні фотографії, прискіпливо-детальні рецепти (якраз для мене), відповіді для кожного коментуючого. Напрошується питання: Любочко, а скільки годин в Вашій добі (явно не 24)? Захоплююсь Вами.

Reply

lubany_b May 2 2012, 03:07:23 UTC
Доброго ранку!
Та ні, в моїй добі, на жаль, теж 24 години:)В журналі зібрані страви, які я готувала на протязі 3-ьох років, тому й здається багато.
Дуже дякую за теплі слова! Надіюсь, знайдете на моїх сторінках для себе щось корисне.

Reply


anonymous May 4 2012, 19:35:13 UTC
SPASIBO ZA RETCEPTI.PERVII RAZ ZAWLA NA SAIT K VAM.IZOBRETAITE DALWE.KAK JA PONIALA AGAR ETO GELATIN?

Reply

lubany_b May 5 2012, 04:18:54 UTC
Нет, это совершенно разные продукты, хотя иногда и взаимозаменяемы.

Reply


ext_290064 October 1 2012, 16:30:37 UTC
Медовика с курагой нет в списке )

Reply


Leave a comment

Up