Заварні тістечка

Feb 18, 2020 08:16

Заварні тістечка. Перші - домашній варіант дуже популярних тістечок- маскарпонів, другі - мої фантазії на тему "шу"


Read more... )

Пирожные, Эклеры

Leave a comment

Comments 8

livejournal February 18 2020, 07:33:05 UTC
Здравствуйте! Ваша запись попала в топ-25 популярных записей LiveJournal для Украины. Подробнее о рейтинге читайте в Справке.

Reply


leostrog February 18 2020, 11:22:14 UTC
Люба, вкусно! Вот я никак не соберусь сделать профитроли, а очень хочется.

Reply

lubany_b February 18 2020, 17:13:40 UTC
Эти первые у нас очень популярны, пекут многие пекарни. Сама понимаешь, что там по составу. Мне хотелось сделать максимально приближенные по вкусу и визуалке, но с хорошим составом. Результатом очень довольна.

Reply

leostrog February 19 2020, 03:40:26 UTC
Очень тебя понимаю. Иногда думаешь- ну его. куплю готовое. А как посмотрю из чего сделано- тьфу.
Можно купить из хорошей дорогой кондитерской, но опять проблема- всё очень переслащено. на мой вкус.

Reply


alena_belonog February 18 2020, 18:46:50 UTC
Вітаю! Які гарненькі у вас тістечка вийшли!
А от у мене питання про температуру випічки. В електричній духовці така висока температура можлива лише при нагріві верх-низ. Але в цьому випадку у мене із тістом виходять якісь чудеса. Воно не підіймається, а викручується, наче жар зверху не дає йому піднятися, і повітря, що розширюється всередині, починає повзти в боки. Виходить казна що... І тільки при нагріві строго низ все виходить як слід. Але тоді максимальна температура лише 180 градусів, час випічки сильно збільшується и низ часом пригоряє, поки верх стане коричневим... Не стикалися з такою бідою?

Reply

lubany_b February 19 2020, 03:25:08 UTC
Привіт! У вас великі проблеми з духовкою, так не має бути. На жаль, не підскажу нічого, не стикалася, але співчуваю.

Reply

alena_belonog February 19 2020, 20:22:13 UTC
Ех, шкода... Але все одно дякую за співчуття. Як то кажуть, «будем искать» в чому корінь зла 🧐

Reply


ksenja_30 March 17 2020, 16:54:25 UTC
Апетитно!!!Любочка підкажіть яким кондитерським мішком користуєтесь щоб відсадити тісто такої гарної форми.Хочу купити конд.мішок але кращої яості порекомендуйте будь ласка.Дякую!!!!

Reply


Leave a comment

Up