Эти первые у нас очень популярны, пекут многие пекарни. Сама понимаешь, что там по составу. Мне хотелось сделать максимально приближенные по вкусу и визуалке, но с хорошим составом. Результатом очень довольна.
Очень тебя понимаю. Иногда думаешь- ну его. куплю готовое. А как посмотрю из чего сделано- тьфу. Можно купить из хорошей дорогой кондитерской, но опять проблема- всё очень переслащено. на мой вкус.
Вітаю! Які гарненькі у вас тістечка вийшли! А от у мене питання про температуру випічки. В електричній духовці така висока температура можлива лише при нагріві верх-низ. Але в цьому випадку у мене із тістом виходять якісь чудеса. Воно не підіймається, а викручується, наче жар зверху не дає йому піднятися, і повітря, що розширюється всередині, починає повзти в боки. Виходить казна що... І тільки при нагріві строго низ все виходить як слід. Але тоді максимальна температура лише 180 градусів, час випічки сильно збільшується и низ часом пригоряє, поки верх стане коричневим... Не стикалися з такою бідою?
Апетитно!!!Любочка підкажіть яким кондитерським мішком користуєтесь щоб відсадити тісто такої гарної форми.Хочу купити конд.мішок але кращої яості порекомендуйте будь ласка.Дякую!!!!
Comments 8
Reply
Reply
Reply
Можно купить из хорошей дорогой кондитерской, но опять проблема- всё очень переслащено. на мой вкус.
Reply
А от у мене питання про температуру випічки. В електричній духовці така висока температура можлива лише при нагріві верх-низ. Але в цьому випадку у мене із тістом виходять якісь чудеса. Воно не підіймається, а викручується, наче жар зверху не дає йому піднятися, і повітря, що розширюється всередині, починає повзти в боки. Виходить казна що... І тільки при нагріві строго низ все виходить як слід. Але тоді максимальна температура лише 180 градусів, час випічки сильно збільшується и низ часом пригоряє, поки верх стане коричневим... Не стикалися з такою бідою?
Reply
Reply
Reply
Reply
Leave a comment