Leave a comment

Comments 5

ekramarenko August 5 2020, 08:31:14 UTC
офф-топік, але про випічку :) вчора віддала родичам вижарки від смальцю для котів/собак, і з подивом дізналась, що раніше з ними пекли пиріжки. З вижарками, тобто. Дома погуглила і знайшла рецепти тільки російською, "со шкварками". Чи ви чули про такий вид випічки?

Reply

lubany_b August 5 2020, 08:34:51 UTC
Так, чула. На смальці, це зрозуміло й відомо. На шкварках теж зустрічала, мелять їх, потім дають у випічку, і солодку, і солену. Сама не пробувала, щось бажання не має до такого.

Reply

ekramarenko August 5 2020, 08:38:09 UTC
Ні, не як жир у тісто, це я і сама роблю, а вижарки як начинка - оце мене зацікавило.

Reply


(The comment has been removed)

lubany_b August 5 2020, 13:18:49 UTC
Маємо прямокутний тонкий овал. З двох довгих сторін закручуємо тісто до центру і защіпаємо. отримуємо продовгасту заготовку.

Reply

lubany_b August 5 2020, 13:22:05 UTC

... )

Reply


Leave a comment

Up