Мабуть, тому, що справжній куліш готується тільки на природі. Ми як збираємося на природі - перед шашликами обов'язково або куліш або плов варимо. Ми навіть шашликами можем пожертвувати, але тільки не гарячим... :)
природа - не природа, я не думаю, що куліш готували виключно на природі та на вогні, ба, я навіть впевнена! тим паче, що під сумнів його справжність навіть соромно ставити.
Ок. Гаразд. Куліш готується не на вогні. І справжній він зовсім не за рецептами козацьких часів, а тільки у квартирних умовах на природньому газу, у крайньому разі на електриці. Визнаю свою провину. Більше не буду.
Comments 23
(The comment has been removed)
нехай дядечко поділиться рецептом!
Reply
(The comment has been removed)
Reply
Reply
але ж який смачний!!!
Reply
Reply
та ні! козаки готували куліш на природі і на вогні, але з ж роками рецептура передавалась і готували куліш не тільки на природі?! а й вдома в печі?!
як готуєте?
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Leave a comment