Ділюся. Супероладки з гарбуза і картоплі.

Dec 06, 2007 18:13


Сьогодні винайшла (може, й не нове, але я ніколи не чула).

Беремо шмат гарбуза і - на моркв’яну тертушку.
Приблизно таку ж за об’ємом кількість картоплі - так само.
Далі солимо, перчимо, я додавала базилік і індійську приправу.
Туди ж яйце, все гарно вимішати і на гарячій сковороді в оливковій олії смажити оладки до гарного рум’янцю.
Їсти зі сметаною.

Чесно кажучи, не встигла й розкуштувати, як треба, бо чоловік змолотив (а завжди казав, що не любить гарбуз:)
Так шо смачного:)

ПС: Хочу ще спробувати зробити солодкі оладки з самого гарбуза.

гастрономічне

Up