Якщо ви тільки збираєтеся з роботи додому, хапайте рецептик з собою і докупіть дорогою продукти.
Якщо ви вже вдома, сподіваюся, холодильник вам допоможе:)
Абсолютно нічого особливого і видатного, але може хто забув таку просту і смачну страву, то я нагадаю:)
Цей зимовий салатик я полюбляю і часто готую (сьогодні, правда, не сама робила, а замовляла:)
(
салат з таком )
перша думка - пересмажила
риба швидко готується
коли ти смажиш її - дивися, як вона побіліла до половинки шматочка від сковороди - перевертай
із хінтів щодо риби:
- краще не мити її, а витирати серветкою (ти купила свіжу в магазині, при тобі її почистили, мухи там не сиділи, все решта термічно обробиться)
- якщо це риба не жирна, смаж в яйці (я особисто в борошні люблю коропів, карасів, скумбрію, решту - борошно + яйце, лосось, сьомга - без нічого). все, як ти робила, тільки після обвалюваня у борошні ще вмочаєш у збите виделкою яйце і на гарячу сковороду. яйце запечатує сік всередині, і риба виходить дуже соковита, ніжна
- річкову рибу гарно побризкати лимонним соком на стадії соління, сік нейтралізує характерний запах і покращує смак
- сковорода повинна бути гарячою
Reply
я десь читала-чула про лимон
але приберегла його до моменту готовності
Reply
про лимон - є таке, до деяких страв подають лимон, порізаний чвертками, і прямо в тарілці кожен собі видушує сік на рибу
наприклад, нас пригощали фаршированою щукою з "додатковим" лимоном, він дійсно дає свіжу гостру нотку
Reply
Leave a comment