и кое-что на сладенькое :)

Dec 11, 2014 14:03

     Оставлю в ЖЖ два своих самых любимых на сегодняшний день рецепта выпечки: овсяное печенье "Анзак" (не знаю, почему такое замороченное название, брала из какого-то кулинарного журнала) и тыквенные сконы (почему "сконы", мне тоже неизвестно :)
Печенье "Анзак"
примерно на 20 печенек100 г сливочного масла ( Read more... )

рецепты

Leave a comment

Comments 3

white_wild_cat December 11 2014, 21:57:41 UTC
А сконы я не пробовала вроде бы. Как раз вовремя, тыкву пора куда-то девать.

Reply

mary_chka December 12 2014, 06:22:00 UTC
дык ты сегодня приходи - и попробуешь ;) тыкву я уже запекла и орехи почистила ;)

Reply


ext_1290117 March 7 2015, 15:00:20 UTC
АНЗАК розшифровується як Австралійський і Новозеландський Армійський Корпус. Печиво це солдати брали із собою, оскільки воно по півроку зберігається, рецепт без яєць, типу наших військових галет. Це улюблене печиво мого чоловіка-автралійця, він його торбинку від мами привозить і розтягує задоволення теж на піроку ;)
І в оригінальному рецепті анзак ще йде кленовий сироп - він дає особливий аромат.

Reply


Leave a comment

Up