Вопыт маладой гаспадыні

Mar 07, 2009 00:08

Самы вялікі камплімэнт за ўвесь час маёй нялёгкай кар'еры жонкі гаспадыні зрабіла мне miaucher[00:06:27] julia: Нат, а где можно купить слабосоленую семгу ( Read more... )

я і кухня

Leave a comment

Comments 23

(The comment has been removed)

natatka_by March 7 2009, 09:53:46 UTC
патлумачыш мне спецыфіку тваёй выбаркі?

Reply


marsianka_selma March 7 2009, 00:32:40 UTC
Я на мiнулым тыднi навучылася-такi гатаваць сёмгу.
Нягледзячы на тое, што зусiм нядаўна словы "фальга" i "духоўка" выклiкалi ў мяне жаданьне бегчы не азiраючыся, гэта аказалася вельмi проста. Я ня ем рыбу, аднак хто еў - зацанiлi.
А мяса пакуль ня ўмею... Хiба што пельменi.

Reply

natatka_by March 7 2009, 09:55:05 UTC
малайчына!
зь мясам усё цікава і смачна: галоўнае, каб ня коцікі-сабачкі:)

з.ы.а чаму ня еш рыбу?

Reply

marsianka_selma March 7 2009, 10:41:10 UTC
таму ж, чаму й мяса :)

Reply

natatka_by March 7 2009, 12:21:59 UTC
ну тады хай той, хто есьць, сабе і гатуе:)

Reply


(The comment has been removed)

natatka_by March 7 2009, 12:22:39 UTC
толькі калі здаш ДАІ зь першага разу!)

Reply


Leave a comment

Up