Друзі, пам'ятаєте, я розпитувала вас, що робити з корінням пастернаку? Всім дякую за підказки! Я дуже полюбила цей коренеплід. Ось що вийшло з нього приготувати
( Read more... )
в тому то й річ, що якщо в супі (чи то суп-пюре, чи то овочева юшка) ще можна якось погратися - додати гострого, зелені, пряного.... то картопляне пюре вже яке є. ми таке їсти не змогли - справді засолодко.
Я захлинулася слинкою, поки перечитала твій список!! Де ти береш час і сили на такі смакоти??
Мені можна будь ласка подробиці першої страви? Та що з грибами :)? Туди ж не тільки сухі можна, так? І про кролика :) а як на твою думку, курячі стегенця підійдуть в той рецепт? Бо в мене їх купа в морозилці.
та де там! готую все підряд, аби пошвидше :) білий суп був спеціально для Толіка - він любить поєднання квасолі й грибів (я квасолі не люблю, тому навіть не куштувала). звісно, що можна зі свіжими грибами :) замочила білу квасолю, а потім варила все по порядку: квасолю з грибами хв. 40, потім всипала порізаний кубиками корінь петрушки, пізніше - пастернак і картоплю. сіль, лавровий листок і улюблені спеції. я дала прованські трави - дууууже їх люблю!
курка замість кролика теж чудово смакуватиме! можна спочатку злегка обсмажити м'ясо на сковорідці (я не робила цього, бо малий смаженого же не їсть. але так смачніше). а потім скласти в каструлю з товстим дном: на низ - порізані кружальцями овочі, потім шар м'яса і так далі, чергуючи шари й посипаючи щоразу м'ясо сіллю та спеціями. залити склянкою бульйону або просто води - й тушкувати 2-3 години на повільном вогні під товстою кришкою. бон апеті! ;)
це цілком моя імпровізація, тому пишу, як робила я. невелику цибулину покришити кубиками й обсмажити до прозорості/ м'якості, додати порізаний кружальцями чи напівкружальцями пастернак (у мене був великий корінь) і таку ж кількість цвітної капусти, розібраної на суцвіття. просмажити хвилини 2-3 і залити окропом або бульйоном (якщо такий є) - буквально, щоб ледь покрило овочі. варити до готовності, додати сіль й улюблені спеції. готовий суп можна відправити у блендер. я просто пом'яла товкачиком для картоплі й додала велику ложку жирної сметани. можна вершки. вуаля!
Comments 26
Reply
Reply
Reply
Reply
Мені можна будь ласка подробиці першої страви? Та що з грибами :)? Туди ж не тільки сухі можна, так? І про кролика :) а як на твою думку, курячі стегенця підійдуть в той рецепт? Бо в мене їх купа в морозилці.
Reply
білий суп був спеціально для Толіка - він любить поєднання квасолі й грибів (я квасолі не люблю, тому навіть не куштувала). звісно, що можна зі свіжими грибами :)
замочила білу квасолю, а потім варила все по порядку: квасолю з грибами хв. 40, потім всипала порізаний кубиками корінь петрушки, пізніше - пастернак і картоплю. сіль, лавровий листок і улюблені спеції. я дала прованські трави - дууууже їх люблю!
курка замість кролика теж чудово смакуватиме! можна спочатку злегка обсмажити м'ясо на сковорідці (я не робила цього, бо малий смаженого же не їсть. але так смачніше). а потім скласти в каструлю з товстим дном: на низ - порізані кружальцями овочі, потім шар м'яса і так далі, чергуючи шари й посипаючи щоразу м'ясо сіллю та спеціями. залити склянкою бульйону або просто води - й тушкувати 2-3 години на повільном вогні під товстою кришкою.
бон апеті! ;)
Reply
Reply
це із серії "я его слепила из того, что было" )))
Reply
Reply
невелику цибулину покришити кубиками й обсмажити до прозорості/ м'якості, додати порізаний кружальцями чи напівкружальцями пастернак (у мене був великий корінь) і таку ж кількість цвітної капусти, розібраної на суцвіття. просмажити хвилини 2-3 і залити окропом або бульйоном (якщо такий є) - буквально, щоб ледь покрило овочі. варити до готовності, додати сіль й улюблені спеції.
готовий суп можна відправити у блендер. я просто пом'яла товкачиком для картоплі й додала велику ложку жирної сметани. можна вершки.
вуаля!
Reply
Reply
Reply
Leave a comment