Žiūriu, kas receptais vis dalinasi, kas keptuvių prekinius ženklus lygina, kas prekybos centrų asortimento ir kainų santykį tyrinėja prieš lietų, tai, pagalvojau, kuo aš prastesnis? Negi negaliu naujos rubrikos pradėti? Kambuzas - tai jūreiviškai virtuvė, tai ir receptus gal reiktų pradėti rinkti kokius laivėms tinkamus?
(
garuojam? )
Comments 12
Reply
Reply
Čia aišku mano asmeninė nuomonė. Bet progresuoja.
Į temą. Aš maniau, kad kambuze pirmu numeriu turi būti "makarony po flotski", o antru banginio ten kažkuri dalis, jau nepamenu koks ten Mobi Dike buvo :)
Reply
Mobi irgi gerai, svarbu, kad ne dickas... ;)
Tai va ir galvoju, kad gal reiktų rubriką pratęsti. Tik kad aš su puodais nelabai draugauju... :( Reiktų specialisto. Nors, manau, kad dar ką nors įdėsiu. Mano ekipažuose vis merginų būna daug, tai koku pabūti netenka - būnu valgytoju. O vienok, gal prispirs kada. :)
Reply
Reply
Galima ir pažvejoti. Dažniausiai maistą krante susikraunam - visi tingi su žuvies darinėjimusi terliotis. Bet jei būtų žvejybos fanatikas ir žuvies kepėjas - mielai sueitų ir žuvis! :)
Reply
tik, aišku, receptą kiek modikavau:) įdėjau pora skiltelių česnako, tikrai tiko, vyno gal kiek ir per daug vyras šliūkštelėjo.. apdėjom ne kumpeliais, o lašinukais. matyt, neišaiškinau, ko reikia, o gal ir iš tikro nerado..:) nieko, irgi tiko:)
vnž, ačiū už idėją;)
Reply
Tai česnako ten reikėjo - beragaudamas padariau išvadą, kad buvau tą vis tik pamiršęs... Nes čiobreliai sukuria tokį salsvą skonį, tai norisi aštriau.
Vyno sakiau, kad daug pilti nereikia vištoms - sau reikia! :) Ten padažui ir taip užtenka ir sviesto, ir aliejaus...
Bilas patarė riebesnius kumpelius dėti, tai net įdomu, kaip su lašinukais gaunasi?
Reply
o vynas nieko, nepakenkė, gerai papildė čsnaką:)
išties, net nesitikėjau, kad krūtinėlė tokia minkšta ir sultinga gausis, nes šiaip gi sausoka mėsa.. kai labai tingėsis ką gamint, reiks vėl pasidaryt:)
Reply
Jachtoje būtų gerai, bet kad ta orkaitė... :(
Reply
Leave a comment