Ніколи не думав, що в мене будуть кулінарні пости :) Але
olena_risu, перебуваючи в нас на дачі з неофіційним візитом, сфотографувала в деталях процес приготування єдиної страви, яку я вмію готувати своїми руками (макарони і картопля не рахуються), тож не можу не поділитися. До того ж, з огляду на наближення виборів, ця страва може придатись у боротьбі Добра
(
Read more... )
Comments 11
Reply
Бачила по ТВ як якийсь шеф таке робив. Але багато солі наче розмакав у малій кількості олії і робив таку кашку. Тоді кожну окрему рибу в це .. замотував). Запікав у печі при дуже високій температурі хвилин 25-ть. Сіль аж треба було розбивати.
Reply
Reply
- на дечко висипати солі - десь на палець;
- курку змастити маянезікам (ліпше замішаним на приправах), можна приправами і всередині притрусити;
- покласти тушку на сіль;
- затусувати конструкцію до духовки, вогонь- великий;
- готово через 45-90 хв, в залежності від маси загиблої тварини.
Якщо духовка пече нерівномірно - на середині кремації зробити розворот на 180° наколо вертикальної осі.
Можливо, шпичками варто приколоти до тулуба крильця - вони інколи підгорілі з кінчиків можуть вийти.
Reply
Leave a comment