Риба в солі: фотозвіт про виготовлення нашої фірмової дачної жрачки

Aug 04, 2012 18:42

Ніколи не думав, що в мене будуть кулінарні пости :) Але olena_risu, перебуваючи в нас на дачі з неофіційним візитом, сфотографувала в деталях процес приготування єдиної страви, яку я вмію готувати своїми руками (макарони і картопля не рахуються), тож не можу не поділитися. До того ж, з огляду на наближення виборів, ця страва може придатись у боротьбі Добра ( Read more... )

misc

Leave a comment

Comments 11

lukas_2d August 6 2012, 10:34:31 UTC
не надто солена на смак?

Reply


ja_marjana_mama August 7 2012, 07:22:44 UTC
Чудовий кулінарний пост!) Треба ще)).
Бачила по ТВ як якийсь шеф таке робив. Але багато солі наче розмакав у малій кількості олії і робив таку кашку. Тоді кожну окрему рибу в це .. замотував). Запікав у печі при дуже високій температурі хвилин 25-ть. Сіль аж треба було розбивати.

Reply


i_am_sweetness August 11 2012, 12:33:44 UTC

fon_butterfly September 21 2012, 08:39:09 UTC
Чимось концептуально схожий рецепт запікання курки нашвидкуруч:

- на дечко висипати солі - десь на палець;
- курку змастити маянезікам (ліпше замішаним на приправах), можна приправами і всередині притрусити;
- покласти тушку на сіль;
- затусувати конструкцію до духовки, вогонь- великий;
- готово через 45-90 хв, в залежності від маси загиблої тварини.

Якщо духовка пече нерівномірно - на середині кремації зробити розворот на 180° наколо вертикальної осі.
Можливо, шпичками варто приколоти до тулуба крильця - вони інколи підгорілі з кінчиків можуть вийти.

Reply


Leave a comment

Up