scum бррр і я

Jan 05, 2010 11:39

Вирішила на старість років приготувати скумбрію (маю заморожених кілька рибів)..
Хтось мені може щось порадити?
Бо я рибів боюся - вони слизькі, смердять і взагалі бе.

глупства

Leave a comment

Comments 21

(The comment has been removed)

pani_stefa January 5 2010, 10:31:36 UTC
та як виглядає - риба як риба (:

Reply

marusyna January 6 2010, 04:20:56 UTC
А чого вона негарно пахне? Вона що только здох?

Я скумбрію сирою не споживаю, тільки копченою або соленою. Таку люблю. А інші ні, навіть в констєрві не признаю. Взагалі я пацькана, люблю тіко все червоне. ;)

Reply

pani_stefa January 6 2010, 11:38:17 UTC
та для мене вся риба смердить - хоча я її і люблю (:

Reply


ex_lady_mat January 5 2010, 10:43:31 UTC
ИМХО, проще всего порезать кусочками, обвалять в муке и пожарить :)

Reply


(The comment has been removed)

pani_stefa January 6 2010, 11:39:46 UTC
мене переймає той факт шо (здається) скумбрія при приготуванні страшенно смердить рибським товщом.

Reply


(The comment has been removed)

pani_stefa January 6 2010, 11:34:35 UTC
О! Дякую (: Ви мене впевнили в мому виборі...
Я ше не читавши приблизно так і зробила - блендером зміксувала петрушку, кріп, цитриновий сік, сіль. перець, оливкову олію, натерла всюди куди дістала. запхала в вузо цибулю і цитрину плястерками... завернула в фольгу. чекаю вечора - буду пекти (:

Reply

(The comment has been removed)

pani_stefa January 8 2010, 09:52:01 UTC
я не можу додзвонитися )): а то б давно забрала....

Reply


koldunishka January 12 2010, 13:33:18 UTC
сушi...

Reply

pani_stefa January 12 2010, 13:48:40 UTC
фе, я того не їм

Reply

koldunishka January 13 2010, 11:08:27 UTC
кароче, когда флєшмоб на пІво?

Reply

pani_stefa January 13 2010, 11:15:12 UTC
так ти ж не п*єш

Reply


Leave a comment

Up