Вирішила на старість років приготувати скумбрію (маю заморожених кілька рибів).. Хтось мені може щось порадити? Бо я рибів боюся - вони слизькі, смердять і взагалі бе.
Я скумбрію сирою не споживаю, тільки копченою або соленою. Таку люблю. А інші ні, навіть в констєрві не признаю. Взагалі я пацькана, люблю тіко все червоне. ;)
О! Дякую (: Ви мене впевнили в мому виборі... Я ше не читавши приблизно так і зробила - блендером зміксувала петрушку, кріп, цитриновий сік, сіль. перець, оливкову олію, натерла всюди куди дістала. запхала в вузо цибулю і цитрину плястерками... завернула в фольгу. чекаю вечора - буду пекти (:
Comments 21
(The comment has been removed)
Reply
Я скумбрію сирою не споживаю, тільки копченою або соленою. Таку люблю. А інші ні, навіть в констєрві не признаю. Взагалі я пацькана, люблю тіко все червоне. ;)
Reply
Reply
Reply
(The comment has been removed)
Reply
(The comment has been removed)
Я ше не читавши приблизно так і зробила - блендером зміксувала петрушку, кріп, цитриновий сік, сіль. перець, оливкову олію, натерла всюди куди дістала. запхала в вузо цибулю і цитрину плястерками... завернула в фольгу. чекаю вечора - буду пекти (:
Reply
(The comment has been removed)
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Leave a comment