aguonų pyragas, dalis trečia ir tikiuosi paskutinė.

Dec 29, 2008 18:58

Tešlą - kaip parašyta recepte, plakti baltymai sukris, nenustebkit. Per 40 minučių aguonų masė turėjo iškept. Truputėli duodam pakvėpuot ir ataušt, tada uzhpilam tą grietinės tirštumo tešlą. Ir 20 minučių, jei orkaitė elektrinė - su prapūtimu. Taip kad į plytą sukeptų. Neišsigaskit. Taip turi būt. Išėmę iš orkaitės, pyragą paslėpkit po rankšluosčiu ( Read more... )

Leave a comment

Comments 1

i7siab December 29 2008, 20:50:00 UTC
pyragas pagal šitą receptą dar kepa, komentarai bus vėliau:)

klausimas kiek ne į temą: kiek žinau, tiek mielės, tiek kepimo milteliai, tiek soda kildina tešlą, tik kiek skirtingai. jei recepte nurodytos mielės, o aš turiu sodos ir kepimų mitelių, jas galima pakeist kuriuo nors iš jų? kokiu santykiu? ką tai keistų? daug pyragų receptų su mielėm, o čia jų sunkoka rasti...:/ dėkui už ats;)

Reply


Leave a comment

Up