(Untitled)

Aug 24, 2013 19:24


Емпіричним шляхом з'ясував, чому у всіх рецептах начиняється або ціла курка, або лише гомілки, але не ніжки - при вийманні кістки плівка на стегні рветься (а шкіри там немає) і м'ясо розгортається у площину. Відповідно все одно начиняти виходить лише гомілку. :(

буденне життя, кухня

Leave a comment

Comments 1

(The comment has been removed)

plauntago August 26 2013, 19:32:52 UTC
Та навіть не курка, а окремо ніжки. Нашорябівські.
З магазинними курчатами так - свої особливості. :) Я коли варю цілу, то дуже уважно слідкую за часом і примотую їм крила до тулуба, щоб не повідпадали. :))) А домашня курка вариться зовсім інакше...

Reply


Leave a comment

Up