Не хачу я ідэалізаваць сыраядзенне ды навязваць яго ўсім запар. Праз год практычнага досведу, які, як і ў абсалютнай большасці, пачаў забруджвацца зрывамі, я ўсё ж лічу, што яно - моцны інструмент. Учора за цэлы дзень з’ела ўсяго толькі кілаграм вінаграду і кілаграм хурмы. (Праўда, у нас тут, у Пакістане, горача. З беларускай восенню, канешне
(
Read more... )
Comments 10
Reply
Reply
Reply
Reply
і крыху ўбок ад сабжу: "мая" Азія яшчэ далей на ўсход. глядзела селета карэйскае ТВ-шоу (не кулінарнае!), дзе шмат традыцыйнай карэйскай ежы паказвалі. гэта прывяло мяне як раз да думкі, ці існуюць у беларусаў увогуле кулінарныя традыцыі (апроч дранікаў і паранай рэпы, калі спрашчаць). і прыйшла да высновы, што, па-першае, іх амаль няма. есць ежа, мала кулінарыі. а па-другое, нашы харчовыя "традыцыі" увогуле не нацэленыя на здароўе ад ежы (калі параўноўваць з тымі ж карэйцамі ці японцамі), толькі на тое, каб ногі не працягнуць і неяк на гэтым рацыене пратрымацца.
Reply
Reply
Reply
...потрясла сцена про дядьку с ножом в горле - дикаризм-натурализм...
у нас резко похолодало и дождь
Reply
Reply
Leave a comment