Livejournal
Log in
Post
Friends
My journal
poterchatko
Рецепт
Mar 16, 2011 14:09
(
Read more...
)
Leave a comment
Comments 23
barabolka
March 16 2011, 13:31:57 UTC
Це як створено для тебе :)
Reply
poterchatko
March 16 2011, 14:23:09 UTC
воно мені так подобається :) аж не можу :)
Reply
barabolka
March 16 2011, 13:33:44 UTC
Олесь, чудово перекладає
http://translate.google.com.ua
Reply
poterchatko
March 16 2011, 14:22:45 UTC
я пробувала :))) мені не допомогло :)
Reply
barabolka
March 16 2011, 15:25:23 UTC
відправила тобі переклад в повідомлення жж. трохи коструби=атий, але може здогадаєшся, що до чого :)
Reply
poterchatko
March 17 2011, 10:47:28 UTC
не здогадалась :))
Reply
daggig
March 16 2011, 18:41:32 UTC
смачні, мабуть.
але японцям не до ведмедиків здається (чи хто це?)
Reply
poterchatko
March 17 2011, 10:36:29 UTC
вони, ведмеді. манят мене вже давно. може, розберу врешті того рецепта.
Reply
це не спам
daggig
March 17 2011, 18:16:26 UTC
якось спитав брата (в коментарі в жж), як моя українська, бо вивчав її у тель-авівському універі (це був жарт). він відповів: зараз не тре вивчати мову в універі, бо існує ґуґол-драгоман! © здається,що цей драгооман мову вивчав у токій
Reply
Re: це не спам
daggig
March 17 2011, 18:36:36 UTC
глюкнув бровзер. ... у токійському універі. не можу зрозуміти його перекладу. сподобалося ім’я (?) Пан Kumachan.
Reply
Thread 14
vereicher
March 19 2011, 16:18:53 UTC
не знаю, як можна таких їсти? вони ж живі!!!
а надто під час посту.
Reply
poterchatko
March 21 2011, 09:52:39 UTC
мовчки. спочатку відгризаєм ухі, потім глазік, потім кусаєм в тім"ячко...
Reply
vereicher
March 21 2011, 09:53:49 UTC
(лішаєца чувств)
Reply
Leave a comment
Up
Comments 23
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
але японцям не до ведмедиків здається (чи хто це?)
Reply
Reply
Reply
Reply
а надто під час посту.
Reply
Reply
Reply
Leave a comment