Рецепт

Mar 16, 2011 14:09


Read more... )

Leave a comment

Comments 23

barabolka March 16 2011, 13:31:57 UTC
Це як створено для тебе :)

Reply

poterchatko March 16 2011, 14:23:09 UTC
воно мені так подобається :) аж не можу :)

Reply


barabolka March 16 2011, 13:33:44 UTC
Олесь, чудово перекладає http://translate.google.com.ua

Reply

poterchatko March 16 2011, 14:22:45 UTC
я пробувала :))) мені не допомогло :)

Reply

barabolka March 16 2011, 15:25:23 UTC
відправила тобі переклад в повідомлення жж. трохи коструби=атий, але може здогадаєшся, що до чого :)

Reply

poterchatko March 17 2011, 10:47:28 UTC
не здогадалась :))

Reply


daggig March 16 2011, 18:41:32 UTC
смачні, мабуть.
але японцям не до ведмедиків здається (чи хто це?)

Reply

poterchatko March 17 2011, 10:36:29 UTC
вони, ведмеді. манят мене вже давно. може, розберу врешті того рецепта.

Reply

це не спам daggig March 17 2011, 18:16:26 UTC
якось спитав брата (в коментарі в жж), як моя українська, бо вивчав її у тель-авівському універі (це був жарт). він відповів: зараз не тре вивчати мову в універі, бо існує ґуґол-драгоман! © здається,що цей драгооман мову вивчав у токій

Reply

Re: це не спам daggig March 17 2011, 18:36:36 UTC
глюкнув бровзер. ... у токійському універі. не можу зрозуміти його перекладу. сподобалося ім’я (?) Пан Kumachan.

Reply


vereicher March 19 2011, 16:18:53 UTC
не знаю, як можна таких їсти? вони ж живі!!!
а надто під час посту.

Reply

poterchatko March 21 2011, 09:52:39 UTC
мовчки. спочатку відгризаєм ухі, потім глазік, потім кусаєм в тім"ячко...

Reply

vereicher March 21 2011, 09:53:49 UTC
(лішаєца чувств)

Reply


Leave a comment

Up