Икра отечественная, из синеньких

Sep 25, 2011 13:33

А зараз, любі друзі, ми будемо готувати чудесне блюдо з дарів сонячних степів. До того ж, неймовірно легке в реалізації.
Так вот, я бы даже сказала, что синенькие, помидоры, лук и перец - это столпы кухни нашего степного жаркого Донбасса.
Все предельно просто.
Вот наши ингридиенты:


Read more... )

Leave a comment

Comments 4

kuka_ku September 25 2011, 13:52:03 UTC
вкусняха :)

Reply


jyjulf September 25 2011, 13:57:51 UTC
ухти, як соковито і апетитно)
у мене з дитинства специфічні стосунки із баклажанною ікрою: бабушка часто робила її у вигляді якоїсь аморфної коричнево-зеленої маси, і змушувала їсти. але у тебе так гарно, оце думаю, чи не час переглянути стосунки)

Reply

psheni4kina September 26 2011, 11:43:41 UTC
то наверно та икра, шо еще тушится или что-то в этом роде. я ее в детстве тоже не любила, пока полностью не пронаблюдала процесс приготовления и сама не поучаствовала

Reply


caetano_veloso September 25 2011, 14:49:57 UTC
О, веганський рецепт! Прикольно, треба спробувати

Reply


Leave a comment

Up